Maak kennis met Gina! - ActaVite
16702
post-template-default,single,single-post,postid-16702,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Maak kennis met Gina!

Maak kennis met Gina!

Mijn naam is Gina Provó Kluit-Gonesh. In mei 2021 kreeg ik de diagnose borstkanker. De behandeling met chemotherapie, operatie, bestraling en hormoontherapie heeft mij veel geleerd. Door deze ervaring ben ik extra gemotiveerd om mensen te helpen hun weg te vinden tijdens en na de behandeling van kanker.

In 2023 ben ik opgeleid als coach. Als online mentor en coach begeleid ik borstkankerpatiënten bij het accepteren van hun situatie en hoe ermee om te gaan. Ook heb ik een lijst met tips samengesteld, waar ik zelf veel aan heb gehad. Deze zijn te vinden op Breag.nl (er is een Nederlandse en een Engelse pagina). Daarnaast help ik patienten in de periode na hun behandeling om hun nieuwe zelf te omarmen en de beste 2.0 versie van zichzelf te worden.

Welkom Gina en fijn om jou in ons netwerk te hebben!