Netwerkbijeenkomst - ActaVite
15807
post-template-default,single,single-post,postid-15807,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Netwerkbijeenkomst

Netwerkbijeenkomst

Even vers van de pers en nog nagenietend van een fantastische netwerkbijeenkomst!!!
Jacqueline, Cathy, Elly en Hans, wat hebben jullie het geweldig georganiseerd! De locatie was top, het programma stond als een huis, de happen en drankjes waren super (alhoewel er gelukkig mensen waren die meenden te moeten opmerken dat de happen niet konden tippen aan die van mij (het zij jullie met het grootste gemak vergeven!!!!)).
De presentatie van Pascal, Jacqueline en Cathy stond als een huis!!! Heb met alle externe deelnemers gesproken en ze waren stuk voor stuk buitengewoon aangenaam verrast door de open aangename sfeer, de kennis, de professionaliteit en de laagdrempeligheid van deze bijeenkomst. Absoluut zeker gaat dit een vervolg krijgen!
Ons idee is om te beginnen met elk jaar van de 4 bijeenkomsten, één ActaVite- netwerk+ bijeenkomst te organiseren, dwz een ActaVite netwerkbijeenkomst met introducés. Laagdrempeligheid, professionaliteit en relaxte gezellige sfeer moeten ook dan de boventoon voeren.
Kan me daarbij iets voorstellen in de trant van:

  • Ieder ActaVite- netwerk lid mag tijdens een ActaVite netwerk+ bijeenkomst introducees meenemen a 10 euro per persoon.
  • Van te voren een ieder inventariseren waar de interesses liggen bij de werkgever.
  • Vragen inbrengen van werkgevers/ externen die tijdens de netwerkbijeenkomst worden beantwoord.

Zo maar wat hersenspinsels die in de euforie van deze geslaagde middag komen opborrelen. Natuurlijk staan we open voor suggesties, op-, en aanmerkingen, graag!
Kijken jullie nog even naar de site? Op-, en aanmerkingen welkom. Linken jullie de site door naar jullie klanten? Daar hebben we allemaal weer profijt van! Denken jullie aan elkaar?

Lieve mensen, hartelijk dank voor deze geslaagde middag. Ik kan alleen maar spreken voor Han en mij, maar het heeft ons in ieder geval een enorme dosis energie gegeven. Dank voor jullie komst en inzet!

 

Met vriendelijke groeten,

Maaike Ibes

Directeur ActaVite