De komende maand(en?) zal Noor Schat niet beschikbaar zijn voor overleg en begeleiding van zieke mensen. - ActaVite
16507
post-template-default,single,single-post,postid-16507,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

De komende maand(en?) zal Noor Schat niet beschikbaar zijn voor overleg en begeleiding van zieke mensen.

De komende maand(en?) zal Noor Schat niet beschikbaar zijn voor overleg en begeleiding van zieke mensen.

ActaVite is een arbodienstverlener maar ook een gezondheidszorgorganisatie. Als elders in het land de nood hoog is dan accepteren wij onze verantwoordelijkheid. We hebben vanuit die achtergrond Noor vrij gemaakt om de komende maand (en?) de ziekenzorg in Brabant of waar dat ook extreem nodig is bij te staan als PA i.o of als HBOV-verpleegkundige.

Als u hulp nodig heeft van een PraktijkVerpleegkundige BA adviseren wij u contact op te nemen met Maaike Ibes; 06-44446073 of per mail ibes@fura.nl . Wij streven ernaar om de dienstverlening op peil kunnen houden. Mocht u het idee hebben dat dit niet het geval is dan adviseren wij dit met Maaike of de bedrijfsarts Han Schat te bespreken.

We hopen op uw begrip voor onze keuze.

Deze mail zal u krijgen als u Noor mailt:

Geachte heer/ mevrouw,

In verband met de Corona uitbraak ben ik namens Actavite werkzaam op een corona afdeling in Brabant waardoor ik niet goed bereikbaar ben.

Daarom verzoek ik u vriendelijk om contact op te nemen met mijn collega Maaike Ibes, senior praktijkverpleegkundige bedrijfsarts.

Dit kan via mail; ibes@fura.nl en telefonisch op het nummer 0644446073.
Hopende u hierbij voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijk groet,

Noor Schat
Physician assistant bedrijfsgeneeskunde i.o.
Praktijkverpleegkundige bedrijfsarts