Let op! Nieuw mailadres voor meldingen van het verzuim en verzoeken om een Arbeidsgeneeskundig Spreekuur. - ActaVite
16535
post-template-default,single,single-post,postid-16535,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Let op! Nieuw mailadres voor meldingen van het verzuim en verzoeken om een Arbeidsgeneeskundig Spreekuur.

Let op! Nieuw mailadres voor meldingen van het verzuim en verzoeken om een Arbeidsgeneeskundig Spreekuur.

Mocht u informatie rond het verzuim door willen geven (verzoek tot bellen, verzoek tot huisbezoek of andere zaken),  dan adviseren we vanaf nu dat via Verzuimmelding@ActaVite.nl en/ of VerzuimMeldingen@ActaVite.nl door te geven. Uw mail komt dan tegelijk bij Noor Physician Assistent Bedrijfsgeneeskunde i.o. en bij Maaike Ibes Praktijkverpleegkundige van de Bedrijfsarts binnen die het op gaan pakken. U kan beiden hiernaast ook telefonisch bereiken; Noor op het nummer 06-12490815 en Maaike op het nummer 06-44446073.

Wil u een ArbeidsGeneeskundig SpreekUur (AGSU) aanvragen dan verzoeken wij u vanaf nu dat te doen door te mailen naar het emailadres ArbeidsGeneeskundigSpreekUur@ActaVite.nl . Deze mail komt binnen bij de Bedrijfsarts, bij de Physician Assistent Bedrijfsgeneeskunde i.o. en bij de Praktijkverpleegkundigen van de Bedrijfsarts. U kan dit mailadres op de website van de werkgever t.b.v. de werknemers zetten zodat die de BA en anderen rechtstreeks kunnen benaderen.