Subsidie duurzame inzetbaarheid aanvragen? Wij denken met u mee! - ActaVite
16684
post-template-default,single,single-post,postid-16684,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Subsidie duurzame inzetbaarheid aanvragen? Wij denken met u mee!

Subsidie duurzame inzetbaarheid aanvragen? Wij denken met u mee!

Geachte lezer, 

Heeft uw organisatie al gebruik gemaakt van de MDIEU-regeling? Deze subsidie van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, waarover onze partner Tigra u eerder al geïnformeerd hebben in haar nieuwsbrieven, is bedoeld voor het verbeteren van duurzame inzetbaarheid. Inzetten op duurzame inzetbaarheid kan hét verschil maken in bedrijfsresultaten. Benieuwd wat de subsidie voor u kan betekenen? U kan Tigra vragen met u mee te denken en u zo helpen met het maken van een plan van aanpak.

De subsidie in het kort:

– Arbeidsorganisaties, zoals een bedrijf of een stichting, kunnen de subsidie aanvragen.
– De subsidie is bedoeld voor activiteiten die de duurzame inzetbaarheid van werkenden vergroten.
– De subsidie kan ook worden ingezet om oudere werknemers met zwaar werk maximaal 3 jaar voor de AOW-leeftijd eerder te laten stoppen.
– Het minimaal aan te vragen subsidiebedrag is €75.000 euro.50% subsidie voor duurzame inzetbaarheid; 25% subsidie voor eerder stoppen met werken.
– De subsidie kan worden aangevraagd van 2 april tot en met 27 september 2024.

Kijk voor meer informatie op: TIGRA | Duurzame inzetbaarheid | Vitale en betrokken werknemers