Visitatie doorlopen en zonder opmerkingen geaccordeerd - ActaVite
16627
post-template-default,single,single-post,postid-16627,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Visitatie doorlopen en zonder opmerkingen geaccordeerd

Visitatie doorlopen en zonder opmerkingen geaccordeerd

Maandag 8 mei 2023 hebben de bedrijfsartsen Han Schat, Huib Schoonhoff en Thomas Morsch in het kader van hun visitatie een evaluatiegesprek gehad met hun visitatoren. Deze bijeenkomst is het gevolg van 5 jaar werken aan de verbeterpunten die de heren zich bij de vorige visitatie gesteld hadden voor hun POP en het ontwikkelen van 5 nieuwe punten.

Dit alles vond plaats in het kader van het ontwikkelen van een nieuw POP en het beoordelen van of de punten van het oude POP gehaald zijn. De visitatie is een essentieel onderdeel van de eisen van herregistratie van een Bedrijfsarts.

De beoordeling van de beide visitatoren, elk zeer ervaren Bedrijfsartsen en opleiders van Bedrijfsartsen was dat alle 3 de bedrijfsartsen zonder enige opmerking geslaagd zijn in het verwerken van hun vorige POP en er zonder reserves accoord is gegeven met de plannen voor de komende 5 jaar. Hiermee is nu de andere benodigdheden voor de herregistratie gehaald zijn een herregistratie van alle 3 de artsen voor de komende 5 jaar gegarandeerd.


Gefeliciteerd!