Wat zijn de maatregelen die ik moet nemen ten aanzien van Corona gezien mijn beroep? - ActaVite
16455
post-template-default,single,single-post,postid-16455,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Wat zijn de maatregelen die ik moet nemen ten aanzien van Corona gezien mijn beroep?

Wat zijn de maatregelen die ik moet nemen ten aanzien van Corona gezien mijn beroep?

In dit informatiebulletin wordt goed ingegaan op de werkgebonden infectierisico’s en worden maatregelen besproken met betrekking tot beroepsgebonden blootstelling aan SARS-CoV-2 bij specifieke beroepsgroepen. Nuttig!

Hierbij even een overzicht van adviezen en beleid. Het regeringsbeleid dat 12-02-2020 bekend is gemaakt is leidend.
Daarnaast heeft het RIVM ook een protocol opgesteld voor het omgaan met het Corona virus.